2022-08-14 141 浏览
今日咁啱经过又一城,见到好耐都无食过既Greyhound,紧系要食翻次😋我地大概1点直接walk in就入得👍唔洗等环境唔错,几舒服,有分outside同inside,侍应有主动问我地想坐入面or出面,我同朋友就拣咗系出面卡位坐。Salmon Carpaccio: 辣汁三文鱼,呢个次次都会叫,类似泰式生虾既汁,再加埋蒜片一齐食,辣辣地好开胃,好好食👍单骨鸡翼: Greyhound Signature鸡翼,呢样又系必食,唔洗多讲😋😋鲜虾带子墨鱼汁面: 呢个今次第一次试,有少少辣不过都好好食,带子同虾都好新鲜。Overall食物唔错,服务都ok,侍应有礼貌,亦有主动加水,下次有机会一定会再嚟。

我地大概1点直接walk in就入得👍唔洗等

2022-08-13