2016-03-14
难得三八妇女节, 约左一班女性朋友一同共餐. 选咗一间好耐无唻的餐厅. 水准依然保持到. 因为挂住倾计. 唔记得影相. 因为是日庆祝三八妇女节(借口而矣) 所以食豪少少..1. 生蚝, 当日推介有四款, 就每款来半打先尝尝, 生蚝好鲜甜, 肥美. 赞 2. 带子, 好大只, 好味, 值得一提系 - 啲wasabi 超香同劲. 朋友差啲就俾它ko了. 3. 主菜- 炭烧澳洲牛柳配黑松露汁 x 2 (因为个个好钟意食牛 ), 叫咗一份medium & medium rare肉质好嫩同好有牛味4. 烧汁羊架- 因为我本人唔系好食羊. 但意外地都几"林" . 唔错5. 然后大家点咗洋葱汤. 好浓好多洋葱, 面头仲有烧过的芝士面包. 好正6. 最后加埋个苹果批同心太干的甜品作结尾. 好满足的一餐. 饮饱食醉. 希望呢间餐厅可以继续保持水平. 多多支持 !!!
水准依然保持到. 因为挂住倾计. 唔记得影相.
因为是日庆祝三八妇女节(借口而矣) 所以食豪少少..
肉质好嫩同好有牛味
6. 最后加埋个苹果批同心太干的甜品作结尾.