2018-05-22 170 浏览
Woooo!!! 好耐无食放题心痒痒走去book大喜屋Book左2030食 点知未够2030已经排哂长龙等入座🙈去到呢简直兴奋 太想念鱼生了😭😭😭急不及待叫嘻嘻系无令姐失望架! 啲三文鱼好肥好厚所有北寄贝 螺 希灵鱼etc全部都好甜好好食 绝对无腥味! 偷偷话你听 朋友唔食生野 结果成碗都系我食哂🤤由于佢唔食生野 咁就叫左啲寿司填肚我当然偷左佢黎试如果你系芝士控 高度推介左面个款 有浓浓嘅芝士味 好好好好食 右面系软壳蟹 同样地 无令人失望!朋友继续食佢嘅寿司😂😂😂花之恋我就觉得一般嘅 蟹棒都麻麻地 食放题真系食鱼生抵🤤熟食黎讲我都几推荐依个牛肉 唔会太冧太un 又有肉味 唔错架!牛柳粒当然系必叫啦 不过试过上面嘅一片片牛 牛柳粒即刻逊色哂😂炒蚬都唔错架 蚬肉大大旧 无呃人!炸物黎讲 不过不失啦 但系炸虾略嫌有啲厚粉 但都ok嘅甜品我就试左milktop紫薯味雪糕其实无咩紫薯味 但就好浓奶味 都系食番movenpick好💩依到啲甜品都多选择架 我地点左唔同款试 总结黎讲 大喜屋以食鱼生出名呢就当之无愧嘅 真系肥大肉厚 寿司都唔错都好食 爱好刺生寿司嘅你地当然要去 不过其他食物就还待进步
Woooo!!! 好耐无食放题

由于佢唔食生野 咁就叫左啲寿司填肚
我当然偷左佢黎试
朋友继续食佢嘅寿司😂😂😂

花之恋我就觉得一般嘅 蟹棒都麻麻地 食放题真系食鱼生抵🤤

炒蚬都唔错架 蚬肉大大旧 无呃人!

炸物黎讲 不过不失啦 但系炸虾略嫌有啲厚粉 但都ok嘅

甜品我就试左milktop紫薯味雪糕

依到啲甜品都多选择架 我地点左唔同款试
总结黎讲 大喜屋以食鱼生出名呢就当之无愧嘅 真系肥大肉厚 寿司都唔错都好食 爱好刺生寿司嘅你地当然要去 不过其他食物就还待进步啦!