2022-06-02
火锅控今次又介绍正火锅俾大家啦😆😆台式既麻辣火锅同酸菜锅一向都系我心水6点前结账离座仲有85折日头都可以打边炉啦☺️🔸台式麻辣锅 & 酸菜白肉锅 (鸳鸯)叫左呢个鸳鸯锅一次过满足哂两个愿望,酸菜白肉锅既汤底有唔少既蔬菜熬煮而成,加埋大量既酸菜酸酸甜甜 ,汤底仲有唔少既猪腩片,带有黑胡椒既香味,仲有冰粉系底,吸收哂汤底既精华👍👍麻辣锅既汤底则以多种中药熬制,再加入了红枣、莲子等熬制,麻辣之余可尝到汤头的鲜甜😋。麻辣锅可以自选不同辣度,而且有好多鸭血、豆腐🤣鸭血滑喐喐,烟烟靭靭,好食!豆腐吸晒啲汁好入味😝🔸 美国特选级牛小排切的厚度刚好😍不用滚耐就食到,牛味重而口感保到软熟有口感,真心觉好味推介🔸伊比利亚黑猪肉每块都好大块,肉质唔会好干身,而且又唔会好多脂肪!🔸企鹅丸为左呢个造型咁可爱既丸丸而叫既,真系好似真既企鹅系度游水咁,食落爽口弹牙,正😄🔸海鲜棒棒糖造型同个名都够晒特别,原来佢系虾同鱼整成嘅棒棒糖,咬落去质感似食紧弹牙嘅丸,叫嚟打卡影相就最啱。🔸竹笙无论系麻辣锅定酸菜锅,配上竹笙真系一流!竹笙吸收左汤底既味道,超正!👍🏻👍🏻
台式既麻辣火锅同酸菜锅一向都系我心水
6点前结账离座仲有85折
日头都可以打边炉啦☺️
🔸台式麻辣锅 & 酸菜白肉锅 (鸳鸯)
🔸 美国特选级牛小排
切的厚度刚好😍不用滚耐就食到,牛味重而口感保到软熟有口感,真心觉好味推介 🔸伊比利亚黑猪肉
每块都好大块,肉质唔会好干身,而且又唔会好多脂肪!
🔸企鹅丸
为左呢个造型咁可爱既丸丸而叫既,真系好似真既企鹅系度游水咁,食落爽口弹牙,正😄 🔸海鲜棒棒糖
🔸竹笙