2021-12-04 567 浏览
见成日周围都见到呢间餐厅 餐单都多选择几吸引就拣咗呢间 因为冇咩人排队 入到去仲有得拣座位 仲拣到窗边位置添 夜晚嚟讲呢个位置都几靓 几舒服同宽敞 我哋拣咗特色小食拼盘 入面有生菜加炸蟹球 炸鱼蛋 炸春卷泰式猪肉肠 招牌特色炸鸡翼 同时都有多种配料调味酱 包括甜辣椒酱 蒜蓉青椒酱 同埋花生酱 比你选择不过食落就冇咩特别出众嘅地方 普普通通 最好果然系佢哋嘅鸡翼皮薄 用嘅炸粉少 做到脆皮嘅感觉另外都好贴心咁样系炸之前将鸡翼展开一半方便食用 唔会食到好论尽 成口油 全部斋嘢都唔会有一种好油嘅感觉 会偏向干身一啲至于黄咖喱蟹肉饭 咖喱非常出色 味道偏向甜多过辣 非常适合攞嚟捞饭 令人食欲好好甚至清晒所有饭 不过就有啲掩盖左蟹肉本身嘅味道令到唔系好觉有蟹肉响度另外一提 佢个汤系比较清新 淡味 有阵薄荷味 🤨
见成日周围都见到呢间餐厅 餐单都多选择几吸引

另外一提 佢个汤系比较清新 淡味 有阵薄荷味 🤨