2022-07-07 525 浏览
已经有接近半年冇食炸猪扒饭了,对上一次系上个礼拜食刺身饭,刺身饭就不太新鲜,三文鱼有点腥,所以后悔点了刺身饭,但系个set包嘅乌冬就异常好食,所以加返少少分,可能呢间主要系炸物嘅缘故所以刺身饭略为差劣,希望店舖会有改善嘅空间。上次隔篱枱不停话炸虾炸猪扒好食,所以今次专诚订位,满足自己想食的欲望,等了一星期今日终于出嚟啦,点了炸虾炸蚝炸猪扒定食,食物终于嚟啦⋯⋯第一口就系炸蚝,外面系脆嘅,里面的蚝味也可以接受,但系就冇juicy感觉,跟住就再试炸虾,外面系趣嘅粉浆如果再薄少少会更好,口感系可以嘅,到炸猪扒啦,反而就唔太脆,肉质有点干,至于米饭系好食嘅,饭,椰菜重任添,整体来说用餐嘅感觉系普通略贵,如果呢个价钱嘅食物应该要做好少少先得,希望餐厅会改善
2022-07-07
用餐优惠