2021-08-03
因疫情关系,好久无写食评了攞咗消费券当然要去消费一下啦首先必定是牛角今次系第一次去V walk既分店舖面分了一半做牛涮锅,感觉就好似细咗啲,因有预先订枱,所以一去到就可以即时入座今次拣咗Set D 极上和牛,惊喜发现有几款新尝试,当然急不及待要试试啦😋有鸭肝多士(新),因为顾住食都唔记得影相🤣🤣味道几好,但第一次烧就真系唔太识烧😅😅多士就麻麻地啦!塩味&黑松露(新)北海盗帆立贝,咁当然系黑松露比较好食😋蒜香牛油美国SRF安格斯极黑和牛板腱扒(新)会另外俾一个锡纸兜装住牛油&蒜蓉,烧好块扒&烧溶牛油捞蒜蓉,将牛肉点牛油食,我就觉得麻麻地,只系点返另外跟既酱汁就好味好多,口感比较淋OK既,值得一试再试👍整体各款食物都好味😋😋 唯一美中不足,系明明鱿鱼已重新上架,但竟然无得order(只得buffet店有),只可另外加钱单点,劲失望!
攞咗消费券当然要去消费一下啦
首先必定是牛角