2010-03-08
平时行过都唔会黎呢度食唔知点解呢一日会想试下呢间餐牌上面由寿司, 拉面, 串烧, 到乌冬, 定食, 石锅饭都有7点几等位都系等2张台就有因为menu上面太多野, 都拣左好耐吉列order左: 鳗鱼石锅炒饭, 杂锦串烧, 猪扒定食先讲鳗鱼石锅炒饭, 呢个ok, 入面有好多鳗鱼, 但用石锅上, d饭痴晒底然后就系吉列猪扒定食, 个定食得个份量大, 但quality好唔掂, d猪扒好似茶餐厅ge求其炸猪扒, 卖相好差, 睇见都唔开胃, d炸粉未夹已经散晒, 而且咩味都冇, 最后我地食左2,3旧已经唔想食重头戏ge杂锦串烧, 5条串烧有3条系有烟肉, 不过卷住唔同野, 分别系露笋, 奄春蛋, 同蚝, 用烟肉卷住蚝真系够晒9唔搭8另外2串串烧系鸡翼同类似烧肉ge物体, 但呢2样野同样系咩味都冇, 而且硬同干过乜, 鸡翼都好d, 都叫做食到, 果旧烧肉系完全咬唔到, 我好怀疑呢旧野究竟摆左几耐!?食食下仲要有个waiter走埋黎同我地讲要移走我地隔离张2人台比其他客, 但讲到唔清唔楚, 完全唔知佢想讲咩成餐饭仲要唔平, 叫3样野, 埋单要200蚊, sorry, 我以后都唔会再黎!!!如果唔系我冇
唔知点解呢一日会想试下呢间
7点几等位都系等2张台就有
因为menu上面太多野, 都拣左好耐吉列
order左: 鳗鱼石锅炒饭, 杂锦串烧, 猪扒定食
重头戏ge杂锦串烧, 5条串烧有3条系有烟肉,
但讲到唔清唔楚, 完全唔知佢想讲咩
如果唔系我冇散纸, 我连果一毫子tips都唔想比,
同埋再次证明左一样野, 当间餐厅咩都有得食ge话, 就等如佢地样样野都唔精!