2023-06-10 4375 浏览
呢间大瀛喜🤩我都唔系第一次帮衬,💰二百几蚊一位乜都有得食🤤,地点又方便所以几得我心❤️。嘢饮🧃款式多,仲有啤酒🍺、梅酒🥃同埋清酒🍶添!自助区已经有唔少😋嘢食,吉列炸蚝🦪同埋杂锦鱼生🐟沙律都几啱我心水。刺身🔪款式多又新鲜,尤其系有外边放题🥢比较少有嘅吞拿鱼🐟刺身,同埋原只粒贝🐚刺身!另外薄切🐟鲷鱼刺身亦系必食嘅🤤,配咗特制嘅酱料入口甜甜酸酸🥰又鲜味。寿司🍣款式亦都十分之多完化😍,就连蓝旗吞拿鱼🐟寿司都有得任食!仲有矜贵嘅🤩极尚矶煮冻鲍鱼、大大块嘅🐟花胶同埋🔥热辣辣嘅红烧乳鸽皇🐦都系必食嘅。烧物个人推介烧🐑羊架,香口惹味又嫩滑😋,另外西京烧🐟比目鱼入口肥美都👍好好食,再食埋🔥烧菠萝🍍消吓滞就一流啦!🐂牛肉锅🍲热辣辣,日式🏯风味满满。酸菜鱼锅🍲酸甜美味,鱼肉🐟好鲜嫩,甚至乎好食🤤过某一啲酸菜鱼专门店添呀!甜品柜主要系🍮布甸同埋蛋糕🍰,款式都唔少。但我最钟意都系食🍨雪糕,尤其系佢哋有几款🥰唔同嘅朱古力😋雪糕批!

嘢饮🧃款式多,仲有啤酒🍺、梅酒🥃同埋清酒🍶添!

🐂牛肉锅🍲热辣辣,日式🏯风味满满。

甜品柜主要系🍮布甸同埋蛋糕🍰,款式都唔少。