2022-02-13
#九龙城咖啡酒吧食地道泰国菜 我一定去九龙城 可惜𠮶度cafe少 最近联合道开咗间日头cafe夜晚清吧嘅地方 环境型格而清静-🥯芝士野菌烟肉贝果 $88沙律爽脆 贝果烘过所以外脆内软 溶芝士粉末连蘑菇加小片烟肉 十足十carbonara sauce 值得一试😋 小店有唔少佐酒小食 真希望快啲有晚市堂食 可以同朋友去 摸住酒杯底吹水🍸-🍝香辣蒜片扁意粉 $88辣度掌握得好 红椒碎加黑椒粉末 辣度有层次👍 意粉挂汁而al dente 口感唔错 提议意粉面头加一小撮parsley 咁样会吸引好多-☕️Flat White $42☕️Latte $38两杯咖啡拉花一样 真系分唔出😅 咖啡香醇 入口奶滑 奶泡绵密细致 午后叫杯啡坐喺度hea 都几优游自在-📍Mild九龙城九龙城联合道78号
🥯芝士野菌烟肉贝果 $88
🍝香辣蒜片扁意粉 $88