2010-10-02 90 浏览
因为打定电话留位关系,所以唔洗等就有位比我地7位,好多人都讲这间食店平靓正,所以今次"九龙城好食夜"真系食了在九龙城精要同想食的食物生虾刺身 - 一人一件左右,好新鲜,同事个汁都好得,不过我就冇加汁,就咁食,食出个鲜味泰式通菜 - 碟菜唔系好多,不过好好食,有同事食过讲好辣,我就觉得这种辣带落通菜上,真系一个好掂的通菜泰式炒饭 - 呢个炒饭可能系食得唔多的一碟,因为真系要留肚食好野,不过炒得好有火气.生菜包 - 觉得生菜少左d,但居然肉碎都出到有肉汁,真系估你唔到泰式咖哩蟹&蒜蓉饱 - 本人唔太好食蟹,所以试过小小就算,但系个咖哩配蒜蓉饱这个,真系我觉得系全店的精要,十分掂炭烧猪颈肉 - 可能个饱令到我冇乜位,所以猪颈肉食了一片就够,但食得出这肉若加饭食系好夹.什锦拼盆 - 这个盆有春卷,虾片,虾饼,鱼饼,鸡件,我觉得系春卷普通左d,其余个d真得的,尤其虾饼,我地仲要叫多一碟呢个"好食夜1"已经食得好劲好满足,九龙城食泰国野真系呢一间!

生虾刺身
泰式通菜