2021-04-03 87 浏览
一直都好想系香港食烤鱼,搬左黎九龙城,男朋友个客推介呢间,仲话味道好正宗。舖头唔大,但个个都食烤鱼,好吸引呢,我地点左烤钳鱼小辣,夫妻肺片,红糖糍粑,红油藕片烤钳鱼小辣,加左薯粉,条鱼成个盘咁大,仲有好多配料,莲藕,海带,莴笋,蒟蒻,豆皮等等,我地仲加左个红薯粉,滚起就得得啦,好正,香辣麻齐全,啲红薯粉索晒啲汁,好似重庆酸辣粉咁!两个人清晒夫妻肺片-比想像中大碟,牛展大大块,仲带牛肚,牛利,好惹味开胃红糖糍粑-呢个系我地都好钟意既甜品,烟烟un un,点啲红糖浆, 少少甜外脆内软,好香口,正红油藕片-呢个入量都多呀,爽脆清甜,不错。初初都有啲担心,啲人好似讲到好差咁,但而家用QR落单,又快又方便,而且楼面态度不错,所以今餐都好满意呢!

红油藕片-呢个入量都多呀,爽脆清甜,不错。