2024-08-03
九龙城必食泰菜, 高CP值 生虾必点系列, 摆盘卖相有心思, 生虾够弹牙爽口, 配上一片苦瓜, 辣椒及蒜, 一流! 另外虾头炸到脆卜卜, 好香口, 非常有心机做泰菜, 要加分! 👍🏻👍🏻青咖喱杂菜一上枱已经非常吸睛, 卖相吸引, 吃落青咖喱味道调配一流,微微辣非常好味.Phad Thai食呢度嘅泰式金边河粉就会知道佢哋嘅师傅功力非常高班, 炒得啱啱好, 不会太油腻, 但味道调配非常开胃, 虾球新鲜弹牙. 泰式拼盘呢个非常抵食,可以食到弹牙嘅虾饼, 惹味嘅鸡沙嗲, 浓郁嘅纸包鸡同埋斋春卷, 好味抵食.芒果糯米饭最后加一个芒果糯米饭, 非常完美, 糯米饭恰到好处, 烟烟韧韧不会生米, 配上新鲜甜美芒果, 加上充足椰浆, 超级好味! 👍🏻👍🏻金兰花啲嘢食系好得嘅,咁多年都保持高水准,所以每当我想食泰菜都别无他选!
生虾
青咖喱杂菜