2018-07-19
几年前食觉得好高质,系我食过最高质既Cafe, 呢晚再同男朋友嚟,试下佢有冇变质先。餐厅装潢俾人一种温暖舒适家既感觉。Strawberry milkshake 一上枱忍唔住哗一声,真系好靓!饮落士多啤梨味好浓郁天然,连埋果肉一齐食,正!Oreo milkshake 卖相又系好靓!饮落oreo味浓到好似食紧oreo, 但可能太浓啦,味道会偏甜少少。顺带一提呢度既milkshake 好大杯,两个人share都够饮!蜜糖鸡翼热辣辣,外脆内juicy, 渗出淡淡蜜糖香甜,食唔停口!黑松露芝士焗大啡菇就更加正!热辣既芝士拉哂丝,大啡菇淋滑多汁,配埋香喷喷既黑松露酱,美味!Burger包身微脆内软,汉堡扒稍为熟左啲,唔太够多汁,少少嚡口。粗薯条非常香脆,唔错!蒜香鸡肉炒意粉蒜味够重,令成碟意粉好惹味,鸡肉亦够嫩滑,意粉al dente,烟韧既质感唔系间间餐厅都做到。最后食个窝夫作结,摆盘有心思,窝夫蛋香浓,美中不足系雪糕茶味唔够浓。食到十分饱都唔洗$500两个人,cp值极高!呢度依然系我既cafe之选!
餐厅装潢俾人一种温暖舒适家既感觉。