2023-11-02
每隔一排就想食泰国嘢,但我地次次都系去泰象馆,因为佢性价比高得黎啲staff仲好nice🫡两丁友眼阔肚窄唔嗌得几多样𩠌🥲如果一大班人黎就可以试多几款🥹冬阴公海鲜汤:味道正宗,有微微椰香味,配料好够,海鲜足料又新鲜,两个人饮岩岩好蛋包鲜虾金边粉:卖相真系一流,份量十足,金边粉炒得刚刚好,唔会过湿,虾够爽口弹牙,加埋新鲜青柠,酸酸甜甜好惹味青咖喱牛肉:平时咖喱多数都配鸡,但今次试咗牛肉后好有惊喜!😯滑牛原来同咖喱好夹,牛肉爽滑,咖喱大大份,我哋仲叫埋薄饼去点咖喱,真系好邪恶🤤最后仲加多个白饭送咖喱,更正更好食🤭马拉盏炒通菜:次次食都必叫!通菜鲜嫩,马拉盏香口带微辣,同样都系大大份,抵食!食咁多嘢,两个人埋单都系三百几蚊,晚市真系好抵食,下次会再试其他菜式!