2024-08-11 236 浏览
九龙城一系食泰国嘢,一系食潮州嘢。净系食泰国嘢,选择已经非常多。今次同朋友食咗呢一间,整体都唔错👍🏼👍🏼喺门口见佢有炸虾片同埋猪皮,劲多熟客经过购买😳😳净系睇餐牌,价钱唔算贵,而且选择都几多第一次帮衬,主要都系睇啲餐厅推介嘅食物,咁就冇走鸡啦🤓🤓生菜包,系成餐饭最好食,最有惊喜嘅菜式!虽然简单,但系食落又真系几好食,味道调校得好好,唔会太咸青柠牛肉,见好多其他食客都有叫依个菜式,所以一于试试牛肉嘅口感有少少似熟成牛肉,酱汁酸酸地,辣辣地,清新得来又有少少刺激,几有趣由于唔想叫一个炒饭或者炒面,所以就叫咗个咖喱包,拣咗鸡肉,可以试吓佢哋嘅咖喱之外,又有面包可以食。呢个都有惊喜!个面包非常香脆,咖喱汁同埋鸡肉非常澎湃,如果切咗个面包,系会涌流出嚟😈😈😋😋仲叫咗一个小食庶虾黑胶做得几好,感觉唔会太多粉即叫即做,够晒香脆配埋个青柠梳打,呢个泰式晚餐,都几唔错,几享受😎

净系睇餐牌,价钱唔算贵,而且选择都几多
第一次帮衬,主要都系睇啲餐厅推介嘅食物,咁就冇走鸡啦🤓🤓
生菜包

青柠牛肉,见好多其他食客都有叫依个菜式,所以一于试试

青柠梳打
仲叫咗一个小食庶虾
黑胶做得几好,感觉唔会太多粉
即叫即做,够晒香脆
配埋个青柠梳打,呢个泰式晚餐,都几唔错,几享受😎
生菜包
青柠梳打