今次同朋友放假黎到依间位于九龙城澳式cafe小店,餐厅清新简约风,环境舒服写意意,menu有唔同类型嘅主食同饮品,餐厅食材方面都严选非常讲究,绝对系用心经营制作,食出不一样的美味😋❤️食物方面🍴🌟Aussie Halloumi🌟羊奶芝士扒红黄绿全日早餐🥗依个ABC有羊奶哈罗米芝士、粗芦笋、日本太阳蛋、大啡菇、车厘茄、鲜牛油果蓉、酸种多士、杂菜沙律,适合奶素者之选,其中有我最爱嘅牛油果蓉好Creamy,整个ABC份量丰富十分满足🤗🌟Waygu Spaghetti Bolognese🌟和牛肉酱手工宽蛋面🍝意粉配以日本和牛、北海道猪肉、同,意大利猪面类配自制香草番茄酱同罗马绵羊芝士整成,上碟时已经芳香扑鼻,食落浓郁肉酱芝士味,手工宽蛋面烟靭几有口感,超级挂汁😝🌟Mixberries Waffle🌟大苺雪糕窝夫🍓卖相好吸引打卡一流,上碟热烘烘既窝夫整得好松软,啖啖牛油香味,另外有水果点缀士多啤梨、蓝莓同青提口感更为丰富,配埋云呢拿雪糕超完美配搭❤️🌟Rose Tea Caffe Latte☕️Earl Grey Tea Caffe Latte☕️🌟两杯latte各有特色,淡淡玫瑰同伯爵茶香气,入口感幼

食物方面🍴

🌟Mixberries Waffle🌟
大苺雪糕窝夫🍓

🌟Rose Tea Caffe Latte☕️
Earl Grey Tea Caffe Latte☕️🌟
两杯latte各有特色,淡淡玫瑰同伯爵茶香气,入口感幼滑,令人回味😊

🌟Tiramisu🌟
餐厅人气甜品,老板自家亲手做tiramisu cheese好滑身,甜度适中,食落浓浓咖啡冧酒香味,食晒成件都唔滞,好味到我同朋友要order多份外带返屋企食😄