餐厅: 馥苑海鮮酒家
资讯:

2019-08-26 3299 浏览
首先黎呢到饮茶,预咗好多人好多人好多人等!呢间九龙城老字号酒楼,逢星期六日,有好多家庭都会黎呢到饮茶,仲有好多熟客仔老顾客,预咗闲闲地都要等返一个钟先有位。装修咗之后光猛咗,但仍然保留传统酒楼既感觉。呢到不设搭台,要预咗台同台之间既距离系。。亲密度十足😂虽然环境服务一段,但真系心滚茶靓。点心同食物选择都几多👍🏻好耐冇食过传统大大件既糯米鸡🤤🤤🌟 又真系几鬼足料,有咸蛋黄、有肥猪肉又有鸡翼仔,真完一只都饱咗😂🌟🌟仲有炸云吞配泰式辣酱,呢款小食依家已经好少酒楼会做,结果完全冇人令失望,炸皮炸到又香又脆!♥️ 其他点心🥧都好足料,每一款都新鲜滚热辣👍🏻 ⭐️ 呢到星期六日系冇下午茶时段架!一律同价!

虽然环境服务一段,但真系心滚茶靓。
点心同食物选择都几多👍🏻

好耐冇食过传统大大件既糯米鸡🤤🤤

♥️ 其他点心🥧都好足料,每一款都新鲜滚热辣👍🏻

⭐️ 呢到星期六日系冇下午茶时段架!
一律同价!