2022-07-24 61 浏览
同捞同煲装修好特别,扮怀旧,啱晒打卡📸😮‍💨 天气热都可以打边炉嘅,饮返两杯啤酒就OK!胡椒猪肚少爷鸡汤好惹味,唔算太辣,好多料👍🏻 如果冬天食真系好正~同捞同煲火锅料嘅选择好多,大路嘢好齐,亦都有啲特色野!✨Shake shake 手工炸鱼皮喺必食推介,炸到香脆嘅鱼皮可以拣唔同味嘅粉,跟住shake匀先食,够哂香口。🍤 呢度好多小食一上枱就食得,我哋点咗怀旧虾多士,一客六件,新鲜炸起热辣辣,香脆好味。打边炉一定要食牛肉,我哋嗌咗细嘅安格斯牛肉再加一碟牛黄喉,估唔到细碟嘅牛肉份量都好多,牛味香浓,几抵食👍🏻👍🏻跟住仲嗌咗卤大肠、梅菜猪肉丸、蔬菜、新竹米粉等等,完全系眼阔肚窄😂😂😂 下次要嗌多啲朋友一齐去食先得🙌🏻食到最后仲有甜品!!!先有怀旧啫喱杯~ 之后仲有用打边炉汤底煮嘅糖不甩,捞埋非常好味嘅花生碎碎粒,虽然好饱我哋都食晒
同捞同煲装修好特别,扮怀旧,啱晒打卡📸

😮‍💨 天气热都可以打边炉嘅,饮返两杯啤酒就OK!

同捞同煲火锅料嘅选择好多,大路嘢好齐,亦都有啲特色野!

食到最后仲有甜品!!!先有怀旧啫喱杯~
2022-07-23