同朋友系附近做完yoga谂住补补protein,发现一直都bookmark左食Brunch嘅小店竟然有做西式晚餐🥰‘🦞 海鲜拼盘 -5款 💰358龙虾爆晒膏,多到满泻咁滞,朋友食得超开心。日本带子爽口弹牙,肉质非常鲜甜。虎虾爽口唔鞋唔‘霉’,厚身多肉。钻石蚬有阵阵海水咸味,清新鲜甜。蓝青口都非常之好食!酱汁就拣左自家制番茄汁🍅食到好香嘅蒜味同橄榄油嘅味道,配埋洋葱粒整体味道开胃惹味~🥩澳洲肉眼扒💰238依旧地要左3成熟,大概就系Rare嘅熟度(里面仲系鲜红色)。我想讲佢嘅肉味真系超级浓!!!一路食一路同friend讲佢真系好牛🤣肉质都非常鲜嫩+JUICY 🤤Side dish 就要左沙律+脆炸薯条(系我钟意嘅厚切薯条)! 🍝虾膏扁意粉配蟹肉及车厘茄 💰158意粉份量充足,扁意粉唔怕太淋。酱汁浓厚,话晒用左满满嘅虾膏+甜爆嘅蟹肉😏建议同朋友Share住食☺️店员态度非常之好,有礼貌,要赞下佢地😆留意返佢哋元朗都有分店💛

🦞 海鲜拼盘 -5款 💰358

🥩澳洲肉眼扒💰238