想喺九龙城试吓泰式餐厅以外嘅新选择?今日分享一间好有风味嘅日式餐厅俾大家可以过去打下卡。.🍗烧明太子鸡翼 睇外表以为系平平无奇嘅烧鸡翼 点知食落去啲馅咇出嚟嘅时候就知道有几惹味,鸡翼位置系已经去咗骨嘅,所以食落去啖啖肉,好味。.🥠SH1BUI和牛可乐饼 ⭐️推荐超香嘅和牛味,采用宫崎A4和牛,用咁高级嘅牛去整可乐饼真系少见,但系出到嚟个效果可谓一绝,炸得啱啱好嘅外皮到食落去爆晒肉汁既内馅都系令人好喜欢嘅组合,非常推荐。.🧀芝士旋风蛋包饭旋风蛋包饭外观相当ok,做到旋风嘅效果,上边有一块火炙过嘅芝士,拎嚟打卡几好。有啲美中不足嘅系内里嘅蕃茄饭不算太出色。.🍚SHIBUI咖喱素菜饭咖喱香味浓郁,素菜出色。若然可以比我拣埋辣度就更加好啦😋. 🧇焦糖香蕉窝夫(配日本冲绳海盐雪糕) ⭐️推荐呢款焦糖香蕉窝夫 焦糖即时烧制香脆 窝夫香软 雪糕香甜。 整件事甚至乎比主菜更出色,推荐大家过嚟食的时候可以点多几款小食!

🍗烧明太子鸡翼
🥠SH1BUI和牛可乐饼 ⭐️推荐
都系令人好喜欢嘅组合,非常推荐。
🧀芝士旋风蛋包饭
🍚SHIBUI咖喱素菜饭
咖喱香味浓郁,素菜出色。若然可以比我拣埋辣度就更加好啦😋
🧇焦糖香蕉窝夫(配日本冲绳海盐雪糕) ⭐️推荐
烧明太子鸡翼