2023-08-11
九龙城呢间火锅头好近🚇宋皇台站出口,佢有两层十分之大🤩,又有代客泊车服务🚙,而且用料高质👍。秘制😍香浓沙爹汤真系坚香浓🤤,加个即食面🍜落去真系一流,而且入面仲有🐖猪皮、腐竹同埋🦆鸭血,煮腍咗之后👍好好味!小食墨鱼🦑油炸鬼可以就咁食,亦可以放落🥣汤沾上少少🤏沙爹汤味,入口香脆又😋鲜味。🏅招牌鲜炸金响铃🔔超级松化,就咁食或者过一过汤🥣都系咁正!🥰极上手切牛肉盛有🇯🇵日本飞驒和牛、🇺🇸安格斯牛小排、🐂牛胸爽、雪花牛立方同埋手切🇭🇰本地牛肉,十分之丰富,尤其系🏯日本飞驒和牛超级肥美入口甘香❤️,另外牛胸爽又爽又滑🤤好啱我口味,而手切🇭🇰本地牛肉就味道浓郁🤩好腍好滑。🌊珊瑚蚌灼一灼就食得😍爽口弹牙又鲜味👍。🧀芝心骟牯牛肉丸用骟牯牛🐂肉打成,入面仲有流心芝心🧀,系双重享受之选!
🏅招牌鲜炸金响铃🔔超级松化,就咁食或者过一过汤🥣都系咁正!
🌊珊瑚蚌灼一灼就食得😍爽口弹牙又鲜味👍。