今日嚟到位于九龙城同同事farewell,误打误撞俾我发现呢间高格调既西餐厅,环境宁静,装修精致,大家同朋友庆祝或者另一半都可以考虑呢度呀🥰前菜:凯撒沙律我第一次食到有酸鱼既海撒沙律🥗,不过成个配搭系好醒胃既🤩餐汤南瓜汤配法包🥖甜甜既南瓜浓汤,再以香脆可口既法包点一下汤,成件事好享受呀😚1)海鲜意大利饭 Shellfish Risotto $225真系要推荐呢款意大利饭,佢有好肥美既大八爪鱼,北海道扇贝同蚬肉等等配好creamy既意大利饭。成碟既味道好match,所有食材融合在一起👍🏻2)烩咸牛舌猫耳朵意粉 Braised OX-Tongue Orecchiette $200我真系好钟意食牛舌,而佢呢款意粉既牛舌焖得好淋好入味,好好食😋配埋猫耳朵意粉成个卖相都好可爱🐱📍Chaplin (九龙城)地址:九龙城狮子石道22号地舖📞:93884423

前菜:
凯撒沙律
我第一次食到有酸鱼既海撒沙律🥗,不过成个配搭系好醒胃既🤩

餐汤
南瓜汤配法包🥖

📍Chaplin (九龙城)
地址:九龙城狮子石道22号地舖
📞:93884423