2020-02-22
形容佢系九龙塘饮食沙漠绿洲当然有一定嘅实力At least慰藉咗一众食咗好多年canteen的大学师生啦(温提1:宜家暂时只限浸大师生进入校园)(温提2:有外卖同埋到会的选择,咁校外人士都可以食到,详细资料可以喺间铺的社交平台page揾到)讲返个炸鸡当然系juicy,外脆内软 👍👍呢次食咁啱系刚炸好就拎出嚟,哗,够热又脆,正!最钟意菜饭+炸鸡+咖喱汁 😍嚟过几次d菜都有少少唔同今次系四季豆、甘笋、沙葛、粟米仔有时会见到其他瓜或椰菜最钟意食沙葛 😋 够爽口咖喱汁又系正浓得嚟唔会抢咗炸鸡的风头捞饭捞菜都好味,再咬一啖炸鸡,哗,perfect match! 😂(温提3:记住俾钱时储埋分,话咁快又可以换配菜或者沙律,未dl Storellet就dl定先入去)(温提4:斋食炸鸡&饭已经好满足,价钱都ok呀学生都负担得到,我就钟意再加钱要咖喱汁,想再支持多d可以饮埋杯咖啡,咖啡质素唔错哟~)
当然有一定嘅实力
(温提1:宜家暂时只限浸大师生进入校园)
讲返个炸鸡
当然系juicy,外脆内软 👍👍
呢次食咁啱系刚炸好就拎出嚟,哗,够热又脆,正!
最钟意菜饭+炸鸡+咖喱汁 😍
嚟过几次d菜都有少少唔同
今次系四季豆、甘笋、沙葛、粟米仔
有时会见到其他瓜或椰菜
最钟意食沙葛 😋 够爽口