2024-12-25
原本我要搞party聚餐,二零个人,其实香港都难揾到餐厅可以打直长枱坐咁多个(好似哈利波特High Table Dinner咁嘅格式😂)跟住朋友介绍呢间叫Magic Corner, 睇佢个网系有埋个儿童乐园,波波池果啲friend, 格离就系餐厅,睇佢menu都几抵食,意粉+饮品一个人都系六十几蚊。staff好好﹑知道我地系ikea鲨鱼fans, 帮我地准备咗鲨鱼嘅banner喺墙上面,啲枱仲可以俾我地随便调动,都坐得舒服,成个corner位我地坐哂,可以慢慢打卡唔会俾其他客阻住🤣啲野食质素very nice, 值得更多人知道呢间餐厅,可惜地理因素外人好难发现呢间野,食完之后个餐厅经理同我地say hi, 话好多谢我地咁多人去捧佢场,仲话下次去有优惠🙂总结:一间好适合同朋友,同事一家大细聚餐,玩嘅地方,平靓正,新开冇耐装修都几靓