呢间日式料理餐厅最近提供周末高质半自助日式放题,性价比极高,$268就可以有定食同刺身寿司等等既放题,终于经过九龙湾忍唔住要上去试下,👅牛肉野菜锅份量好大份,材料都好多,有牛肉、豆腐、娃娃菜、冬菇、蛋花、京葱等等,汤底系寿喜烧汤底,味道甜甜地好开胃。👅烧鸡扒胡麻酱冷稻庭乌冬夏日炎炎食完呢碗冷稻庭乌冬简直系透心凉,胡麻酱好足好惹味,乌冬系比正常幼身少少,面质好烟靭。👅矶煮鲍鱼呢份系食佢半自助放题会送既,鲍鱼好入味好弹牙,食得出好新鲜同鲜甜。👅刺身任食刺身种类有三文鱼、油甘鱼、八爪鱼、鲷鱼、帆立贝,个种都切得好大件,溶雪做得好好,身材都好新鲜肥美。👅寿司寿司不过不失,鱼生都大件,寿司我就推荐帆立贝同埋赤虾仲有剑鱼腩,都好肥美🤩👅串烧串烧如果大家个胃仲有位,可以试下免治鸡肉棒同冬菇,都烧得好香口,亦唔干~

👅牛肉野菜锅

👅烧鸡扒胡麻酱冷稻庭乌冬