2023-03-07 89 浏览
今日去咗九龙湾探朋友 顺便揾下附近有咩亲子餐厅可以医吓肚 一search发现原来呢间亲子餐厅系由石门搬咗嚟九龙湾 岩岩重新开张 即刻去试下先 餐厅分咗两个区 一边系普通进食区 另一边系有好多game玩 好似Party Room嘅自助区 由于我哋都有啲肚饿 所以就先去进食区坐定定食嘢先啦 Staff姐姐又准备咗俾小朋友用嘅餐椅 餐具 同玩嘅画纸 颜色笔同贴纸 囡囡专心画画 咁我地就可以专心食嘢啦餐厅可以用QR Code落单 我哋叫左两个跟住餐汤同饮品嘅Set 另外可以追加小食 餐厅仲有儿童餐供应 不过囡囡已经食咗嘢 所以今次就冇试啦 🍳All Day Breakfast $76份量真系好大份 本身有大大块鸡扒、炒滑蛋、薯饼、蕃汁豆、煎蕃茄同蒜蓉多士 仲跟咗份Parma Ham Salad 就算系男士食都好够饱🍛日本带子香草忌廉意大利饭 $88带子煎得啱啱好 Risotto好creamy 而且入面仲有蘑菇好香呀 🦪南非生蚝+$48推介!冇谂过亲子餐厅都食到生蚝🦪 而且生蚝食落好新鲜同爽甜肥美 🧀脆炸水牛芝士条两件 +$22炸得好脆同入面拉丝架 囡囡都食咗少少另外自助区有好多打卡位

🍳All Day Breakfast $76

🍛日本带子香草忌廉意大利饭 $88