2023-03-11
📍Hong Kong📍川粤 今日经过淘大见到有间川菜,无辣不欢既我梗系买黎试下啦!见到佢有好多唔同既选择,仲有串烧拣添!今次就叫左个酸辣粉黎试下,佢仲有超级多配料拣。中辣🌶️,配左个无骨凤爪!辣到对于我黎讲差咁小小,下次可以试下大辣。🤭一打开个盖就已经闻到好香既既酸辣味,亦都有超级多配料,好似葱、芫茜、辣菜甫同肉碎。整个汤既辣度主要都系一啲干料,另外仲有啲剪碎既指天辣粒!红薯粉超级滑捊捊!另外,加左但无骨凤爪,酸辣酸辣味道不错,最紧要系无骨嘛!铺头仲有好多不同既小食,串烧。但因为今次一个人食食唔到咁多!所以下次再去试下其他野食先。☺️______________________________
💰价钱: HKD $ 40-60😋味道: ❤️❤️❤️❤️🖤📍地址: 九龙湾牛头角道77号淘大商场一期地下G129号舖#hongkong#hkfoodie#hkig#foodgasm#foodphotography#hkfoodblogger #hongkong
川粤
💰价钱: HKD $ 40-60