餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2023-06-26 42 浏览
估唔到九龙湾工厂大厦,入面会有间日式Cafe~《Hidden 和洋食屋》有得食,又有game 玩~呢度有部街机~同有好多唔同类型既board game ,比客人任玩~重有标机可以掉下标~不过呢个要收费既~cafe 依家有个prom $128,买枝豆送生啤任饮🍺啱哂一大班朋友嚟玩~今次我拣左厚切A4黑毛和牛三角腩 $168,加追左秘制葱酱薄切牛舌、厚切牛舌(半份)$58明太子蟹肉虎虾意粉$128 虎虾都几大只~有一只手掌咁大~一粒粒既明太子味道好出~同蟹肉好夹~口感有丰富鲜味~👍🏻

明太子蟹肉虎虾意粉$128
虎虾都几大只~有一只手掌咁大~
一粒粒既明太子味道好出~同蟹肉好夹~口感有丰富鲜味~👍🏻