2022-11-12
九龙湾出名多写字楼,收工后唔通就直接搭车走人返屋企❓NoNoNo❌生活当然唔可以咁乏味🙅🏻♀️位于常悦道工厦嘅「Hidden和洋食屋」,绝对系九龙湾打工仔专属后花园💕最啱同同事过嚟食饭松一松😆.餐厅装潢以原木色系为主🪵墙上挂满日式怀旧海报,直头如置身于日本吃茶屋般🇯🇵店内提供不少boardgame选择🎲连街机都有🎮可以边食边玩🥴.🍻买枝豆送啤酒💰$128话明要松一松,又点可以唔饮返两杯🍻呢个餐真系抵到爆🤣只要买咗碗枝豆,生啤无限任饮😍出面酒吧饮两杯都一定唔止🙈超值之选🌟.🍴亲子三文鱼茶渍饭💰$118香煎三文鱼上铺满三文鱼籽,米饭混入紫菜及脆米,再倒入热辣辣茶渍🫖清香味道中渗入三文鱼油香🤤食完暖笠笠好满足🥰.🍴明太子蟹肉虎虾意粉💰$128每一条意粉都沾满明太子酱,入口充满明太子嘅咸鲜香😚虎虾肉质弹牙,有成两大只😛.🍴盐曲唐扬炸鸡💰$58开头谂住呢个价细细碟,点知上枱比成一大碟我都有少少吓亲😂炸鸡内里Juicy嫩滑😚本身就咁食味道都好够,但想再丰富啲可以淋上柠檬汁及蘸蛋黄酱😌.🍴香脆薯条配黑松露沙律酱饮得生啤又点可以冇咸香小食😛呢份薯条就啱晒🍟薯条炸得金黄香脆,黑松露酱味道够晒浓郁😋.平时
🍻买枝豆送啤酒
💰$128
🍴盐曲唐扬炸鸡
💰$58
🍴香脆薯条配黑松露沙律酱
平时返工咁辛苦,收工梗系想揾个就脚地方饮番杯食个饭🤪九龙湾打工仔过嚟就啱晒😎用非常优惠嘅价钱可以无限饮生啤,再食埋个饭,饮饱食醉后先返屋企🤓爽‼️