环境方面,真系坐得好舒适阔落。而且店员服务很好。上菜速度理想。我哋两个人叫咗尝味济州套餐。呢个餐好正,包罗万有🤗1)一级五花腩2)济州黑毛猪梅花肉3)牛胸肉4)安格斯牛肉5)和牛牛花腩6)苹果梨汁鸡肉7)一口鳕鱼肉8)黑米拉面 - 整体肉质好鲜嫩入味😌juicy 。肥瘦适中。肉味浓😋唔错👍🏻。我哋今次另外加咗一份生菜,跟咗韩国食法用生菜包住啲烧肉同埋饭再加少少酱汁,啲生菜好新鲜好爽脆。😋👍🏻👍🏻👍🏻呢个食法好推介,因为咁样就唔会觉得好油腻。😀黑米拉面 👍🏻。唔单止食咗好耐都仲冰冰凉凉,好清新惹味。烧完肉后炉边嘅蛋:一边有芝士/一边系原味,食完烧肉时间啱啱好就可以食。两杯non-alcoholic 饮品 - 荔枝梳打&梅子青柠梳打好好饮。好有层次感。够冻。清甜好饮。透心凉🤗侍应服务态度好好,不时会为我哋换烧盘。好干净好企理食得好安心。以上嘅组合好精彩好丰富😍食材优质新鲜,整体上我都觉得好满意👍🏻绝对唔伏。好推介。用心制作。绝对系必食推介😍👍🏻👍🏻👍🏻

黑米拉面 👍🏻。唔单止食咗好耐都仲冰冰凉凉,好清新惹味。
两杯non-alcoholic 饮品 -
荔枝梳打&梅子青柠梳打
好好饮。好有层次感。够冻。清甜好饮。透心凉🤗

2024-10-17
  • 尝味济州套餐