2022-06-10
主菜:烤慢煮BBQ猪肋骨 $128法式炖煮羊膝 配意粉 $138 今日第一次周末嚟,试试呢个假日menu。两个主菜都好高质~慢煮BBQ猪肋骨煮得好淋,而且好大份!炖煮羊膝同样软淋入味,份量感人,而且羊膝旁的酱汁俾得够多,捞意粉好正!甜品:是日精选蛋糕 $32今日嘅精选蛋糕系芝士蛋糕,系纽约芝士style,芝士味浓郁,而且唔会太甜个人好满意。饮品:提拉米苏咖啡 $48 红豆鲜奶咖啡 $48 提拉米苏咖啡喺冻咖啡,上面有手指饼,同埋cream,成件事几新奇。个人比较推荐红豆鲜奶咖啡,虽然味道偏甜,但系红豆同咖啡好夹~卖相仲好fancy 小总结整体嚟讲,餐厅环境、摆盘都唔错,食物价钱都抵,尤其我平日嚟食lunch先$68一个set,推荐大家食平日lunch嘅滑蛋鸡扒饭!一定会encore~
主菜:
烤慢煮BBQ猪肋骨 $128