2019-01-05 161 浏览
昨晚黎megabox买d野,顺道黎食番个happy Friday dinner 😊😊 叫左个set dinner ! 呢间餐厅系正上面商场大堂对出,位置都算方便!等左一阵个前菜黎左,有餐汤同salad, 粟米味餐汤好香浓,佢比一粒仔既牛油搽系面包上再点d汤,口感更加丰富!烟三文鱼捞埋d 洋葱,酸酸地好开胃,而个意大利云吞配芝士就稍微太浓味,食多几粒会有d饱!反而个Crepe achacha 好有惊喜,crepe上有烟三文鱼,少少车打芝士,菠菜夹埋紫薯同沙律菜!个crepe 好脆口,个紫薯香喷喷热辣辣咁摆上面,层次感更丰富,第一次食法式crepe印象唔错!😋😋 最后到个主菜黑松露带子意大利饭,内有蟹籽捞埋d意大利饭一齐食好脆卜卜,同埋有好多菇菌好香浓,意大利饭质感同味道适中,系2粒带子较为细粒😅,同唔太厚身,不过都鲜味十足!😉😊+++++++++++++++如果大家喜欢💕我写既食评,麻烦比个❤️鼓励一下我,我会写更多更好既食评比大家!😊

+++++++++++++++
是日餐汤/Salad