餐厅: BLA BLA by sensory ZERO (德福廣場2期)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
琴日去咗呢间新嘅咖啡店 店员都好Nice!因为去到先见到写住收5:30🥺怕朋友赶唔切~同店员沟通左之后店员仲叫我同朋友讲唔使急 冲埋俾佢先走🥰好彩最后朋友都赶得切黎到 唔洗麻烦到店员🙌🏻呢度居然有套餐供应喔!$𝟻𝟶 𝙿𝚊𝚜𝚝𝚛𝚢 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘 • 𝙱𝚎𝚕𝚐𝚒𝚞𝚖 𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎 • 𝙼𝚎𝚜𝚜𝚢 𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 (+$𝟷𝟶)窝夫有惊喜!外脆内软 牛油味浓也不会太甜腻~𝙼𝚎𝚜𝚜𝚢 𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢我和朋友也很喜欢呢!比起普通𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢多了一层巧克力🍫是很浓滑的味道☺️又多了层次感!$𝟻𝟺 𝙱𝚊𝚐𝚎𝚕 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘• 𝙿𝚘𝚙𝚙𝚢 𝚜𝚎𝚎𝚍 𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕• 𝙷𝚘𝚓𝚒𝚌𝚑𝚊 (+$𝟻)贝果面头超级多𝚙𝚘𝚙𝚙𝚢 𝚜𝚎𝚎𝚍 (密集恐惧😂)食落包香充足 但整体感觉没有太特别~焙茶做得很浓滑 很香带回甘比例也控制得刚好!赞🥳🥳🥳Booth装修也很美呢!
琴日去咗呢间新嘅咖啡店 店员都好Nice!
因为去到先见到写住收5:30🥺
怕朋友赶唔切~
同店员沟通左之后
店员仲叫我同朋友讲唔使急 冲埋俾佢先走🥰
好彩最后朋友都赶得切黎到 唔洗麻烦到店员🙌🏻

呢度居然有套餐供应喔!

$𝟻𝟶 𝙿𝚊𝚜𝚝𝚛𝚢 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘
• 𝙱𝚎𝚕𝚐𝚒𝚞𝚖 𝚆𝚊𝚏𝚏𝚕𝚎
• 𝙼𝚎𝚜𝚜𝚢 𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢 (+$𝟷𝟶)
窝夫有惊喜!外脆内软 牛油味浓
也不会太甜腻~
𝙼𝚎𝚜𝚜𝚢 𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢我和朋友也很喜欢呢!
比起普通𝚍𝚒𝚛𝚝𝚢多了一层巧克力🍫
是很浓滑的味道☺️
又多了层次感!
Messy  dirty

$𝟻𝟺 𝙱𝚊𝚐𝚎𝚕 𝙲𝚘𝚖𝚋𝚘
• 𝙿𝚘𝚙𝚙𝚢 𝚜𝚎𝚎𝚍 𝚋𝚊𝚐𝚎𝚕
• 𝙷𝚘𝚓𝚒𝚌𝚑𝚊 (+$𝟻)
贝果面头超级多𝚙𝚘𝚙𝚙𝚢 𝚜𝚎𝚎𝚍 (密集恐惧😂)
食落包香充足 但整体感觉没有太特别~
焙茶做得很浓滑 很香带回甘
比例也控制得刚好!
Poppy  seed  bagel

Booth装修也很美呢!
Messy  dirty
Poppy  seed  bagel