呢间肥仔米线日日都超多人食,无论外卖定堂食都要排队,食过几次都觉得真系好好食,真材实料又大份,食一餐饱一日😂 每份米线都会包一个$6嘅𩠌,加𩠌嘅话再加钱。🍴热拌米线 鸡丝猪软骨 小辣多汁 $47 (外卖加一蚊) (9/10)米线超大一碗,细食嘅人可以两个人share,食完真系饱到成日唔使食嘢😂😂超多鸡丝,有四旧猪软骨,热拌已经有炸酱,酸菜同花生,真系超足料!鸡丝比较干但撕得好碎,猪软骨炆得入味,超软淋,甜甜哋,有软骨又有肉,真系好好食,系必叫!呢度嘅炸酱系有少少辣,好香口,酸菜都好酸,好爽,米线煮得比较淋身,个汁系微辣,酸酸地,咸咸地,好香口,好好食!推荐指数: 9/10真心系九龙湾最好食嘅米线,大份好食又抵食,真系有诚意真材实料去做!食过中辣嘅酸辣同埋热拌米线,唔太食得辣真系食唔到,真系辣到胃痛,唔好挑战极限🤣🤣利申谭仔净系食酸辣😂

推荐指数: 9/10