2025-01-21
呢日嚟咗呢个商场办理证件,整完见到呢间西餐厅,就去咗食餐饭🍴lunch时间过嚟都几多打工仔食饭🤗烤美国西冷配烧汁呢个美国西冷都算几大份,肥瘦比例均匀🐮 侧边配有黑醋沙律同埋粗薯条🍟略嫌有少少过熟,下次要叫再生啲,不过食落口都系比较腍身,唔系好韧。明太子三文鱼子猫耳朵粉如果有得拣嘅话,见到有猫耳朵粉我都会嗌,因为几钟意佢嘅形状,会比较挂汁🤣 呢一碟猫耳朵粉好饱肚啊,酱汁用上明太子酱,面头除咗有大量三文鱼子仲有两件带子🥰 烟三文鱼藜麦沙律呢个礼拜沙律份量都算几多,底下嘅沙律菜用上日式胡麻酱汁,加埋有啲藜麦喺面其实都几饱肚🥗 配料方面仲有四大片烟三文鱼,真系一个令人满足又健康嘅菜式。饮品♦️提拉米苏咖啡喺咖啡嘅上层有一层好绵密嘅Cream,加埋有制作Tiramisu嘅lady finger,整杯饮品好有仪式感☕️♦️奶酱啡睇个名觉得佢好特别,所以嗌咗嚟试😂 饮落口味道唔算系有好浓郁嘅奶酱味道,个base系latte,再落咗花生酱同埋花生粒粒。饮落口冇乜炼奶𠮶种甜味,所以系一杯出乎意料嘅饮品😮呢间Cafe都几多选择,lunch set都算几抵食,难怪午市时候都有唔少人帮衬啦😎
烤美国西冷配烧汁
明太子三文鱼子猫耳朵粉