2023-11-21
九龙湾工业区有唔少餐厅,但好似都揾唔到一间食饺子嘅舖头,今日系11月21号,路过食神宏力饭堂,刚刚好系佢哋第一日推出饺子餐,等我呢个(唔) 专业嘅foodie试下咩料先😁😁🤗👍香茜马蹄猪肉饺拼沙爹金菇肥牛饺🐷🐮🥟$52大只饱满,肉料丰富,饺子皮比较薄身,易入口。香茜马蹄猪肉饺比较好食,芫茜味道好出,新鲜包起同埋冇overcooked先做到呢个效果,呢只饺唔会比其他饺子专门店输蚀。沙爹金菇肥牛饺,金菇同肉嘅比例做得唔错,如果沙嗲同牛肉份量增加多一点,应该会更好食😁😁😍😍🥳花胶猪骨鸡汤底几好饮,明显唔系普通嘅例汤,系有用时间煲过嘅老火汤,食到个底嘅时候仲见到两嚿花胶仔,开心!😀😀👍店员睇落应该做咗好耐,好殷勤咁介绍佢哋嘅饺子畀我,我喜欢呢种小店,员工对舖头嘅热诚,会真心推介食品畀客人,呢种凝聚力买少见少✨✨✨👍👍👍🤩
香茜马蹄猪肉饺拼沙爹金菇肥牛饺🐷🐮🥟$52