2021-12-01
鸣门鱼市场居酒屋 (九龙湾)❤️❤️❤️放假去九龙湾行街,去食鸣门👍👍,高质日本菜❤️❤️日本生蚝$128其实我好钟意食生蚝,生蚝鲜甜惹味,好好食,新鲜🥰🥰丰御膳$458😋三色刺身牡丹虾 、赤身 、三文鱼腩牡丹虾鲜甜美味👍👍赤身肉质有咬口,口感很丰富🤩三文鱼腩鱼味浓,好好食,肉质鲜嫩👍👍天妇罗:大虾、南瓜、番薯天妇罗好香脆👍👍南瓜番薯好香甜,大虾肉质鲜嫩😍😍寿司盛合8件:拖罗、赤身、活赤贝、纹甲鱿鱼、海胆、三文鱼籽、三文鱼腩、鳗鱼寿司盛合卖相好吸引,好靓,好岩来影相打卡,寿司好新鲜,味道好好味,大走一定要叫黎食😍😍牛肉稻庭乌冬牛肉肉味浓,乌冬弹牙,口感一流👍👍雪糕黑加伦子,绿茶味,好惹味,好满足😍😍跟餐饮品🥂🍹白桃梳打好好饮😆😆美味解渴❤️锅烧牛柳粒目玉丼$188前菜 :芥末八爪鱼沙律 、蒸蛋、味噌汤芥末八爪鱼沙律,口感弹牙,好开胃😍😍蒸蛋入面好多料🥰🥰锅烧牛柳粒目玉丼好丰富,入面有一只生蛋,可以用石锅热力将佢整熟,仲有牛柳粒,好惹味,配埋蛋一流🥰🥰跟餐雪糕🍦仲有雪糕食,拣左朱古力味,满满幸福🤩地址:九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖整体评分:5/5味道:5/5环境:5/5抵食:4/5
放假去九龙湾行街,去食鸣门👍👍,高质日本菜❤️❤️
日本生蚝$128
其实我好钟意食生蚝,生蚝鲜甜惹味,好好食,新鲜🥰🥰
丰御膳$458😋
三色刺身牡丹虾 、赤身 、三文鱼腩
牡丹虾鲜甜美味👍👍
赤身肉质有咬口,口感很丰富🤩
三文鱼腩鱼味浓,好好食,肉质鲜嫩👍👍
天妇罗:大虾、南瓜、番薯
天妇罗好香脆👍👍南瓜番薯好香甜,大虾肉质鲜嫩😍😍
牛肉稻庭乌冬
牛肉肉味浓,乌冬弹牙,口感一流👍👍
雪糕
黑加伦子,绿茶味,好惹味,好满足😍😍
跟餐饮品🥂🍹
白桃梳打好好饮😆😆美味解渴❤️
锅烧牛柳粒目玉丼$188
前菜 :芥末八爪鱼沙律 、蒸蛋、味噌汤
芥末八爪鱼沙律,口感弹牙,好开胃😍😍蒸蛋入面好多料🥰🥰
跟餐雪糕🍦
仲有雪糕食,拣左朱古力味,满满幸福🤩
地址:九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖
整体评分:5/5