同男朋友都好耐无食过放题啦 几个星期前已经预约定先有位😆半自助餐系周末先有供应嫁 想来一定要记得预约啊♥️➰周末90分钟半自助餐 $268➰主食(8选1) 再任食(刺身🐟、寿司🍣、小食、串烧炸物🍢、沙律🥗) 、任饮(日式特饮、汽水🥤)✨主食 (8选1)👉🏻三色丼 海胆好鲜甜 三文鱼籽大大粒又晶莹剔透🔥鲽鱼边炙烧后有油香🍚底下丼饭不会太多 粒粒分明又够软熟👉🏻 网烧安格斯牛扒🥩要了七成熟 安格斯肉味浓郁 没太多筋位油脂分布平均 没有跟主食👍🏻可以留肚食其他野😆✨刺身🐟 摆盘好有心思而且刺身新鲜👍🏻以下几款都好推荐 我都encore左👇🏻👇🏻矶煮鲍鱼(送每人一只)好入味 爽口弹牙🐟三文鱼超厚切又肥美🤤帆立贝好肥厚 鲜爽带甜🦐赤虾大大只 口感厚实有弹性✨寿司🍣寿司只试左几款🐟剑鱼腩嫩滑厚实肉质细腻 蟹籽军舰即叫即包 块紫菜都仲脆嫁😍虽然寿司饭不算大旧😆但都系留肚食刺身比较好✨沙律🥗沙律菜好新鲜爽脆🌱角切鱼生沙律的和风沙律汁酸酸甜甜好开胃👍🏻但同胡麻酱豆腐沙律一样酱汁比较多👅可以叫少酱✨小食、炸物🍘炸物都是即叫即炸 新鲜热辣辣🔥基本上都试过晒 推荐以下几款👇🏻👇🏻🍗芝麻鸡翼炸得酥脆肉嫩 不会油腻

➰周末90分钟半自助餐 $268➰

✨主食 (8选1)
👉🏻三色丼 [海胆、三文鱼籽、火炙鲽鱼边]
三色丼

🍗芝麻鸡翼炸得酥脆肉嫩 不会油腻腻的
🧀芝士年糕烟烟韧韧 流心芝士味香浓 好食啊

🍳日式蒸蛋入口即化好嫩滑 有蚬肉同蟹柳系底 好鲜味

✨烧物🍢
个人觉得串烧比起炸物更高质🫶🏻简直系居酒屋既质素 尤其系以下几款👇🏻👇🏻
🍗免治鸡肉棒几特别 食到软骨脆脆地既口感

🐔烧鸡翼系店员推介😍果然系比芝麻鸡翼更好食 盐烧已经好香口

👅厚烧牛舌 牛肉味重又吾韧 口感软嫩
🐟烧三文鱼头限定供应嫁 烧得好香 d皮仲脆卜卜🍋仲配左柠檬可以自己挤上去👍🏻
🥚明太子玉子甜甜的松软又多汁

✨饮品🥤
特饮有巨峰乳酸🍇同白桃乳酸🍑味道不错不会过甜 亦有不同罐装汽水选择🧊会跟埋一杯冰底
巨峰乳酸、白桃乳酸

整体食物有质素 放题食物选择丰富有惊喜🥢餐厅环境好开扬不嘈杂☀️感觉悠闲坐得舒服 服务亦好好 好岩情侣黎约会拍拖🥰

味道:🌕🌕🌕🌕🌗
环境:🌕🌕🌕🌕🌗
服务:🌕🌕🌕🌕🌘
价钱:🌕🌕🌕🌕🌑
回头率:🌕🌕🌕🌕🌗

📍鸣门割烹料理 (九龙湾)
九龙湾宏照道33号国际交易中心2楼2号舖
2022-11-05