餐厅: Hidden和洋食屋
资讯:

2023-07-08 36 浏览
呢间Cafe嘅气氛好好装饰好靓,而且食物都几高质!炭烤原条鳗鱼蛋包饭 $128朋友一嚟就话好想试呢个蛋包饭,于是我哋叫咗一份share。呢个蛋包饭果然吸引,鳗鱼原条上,超大条!鳗鱼肉质鲜嫩,酱汁惹味。滑蛋超滑嫩,系高质嘅蛋包饭!北海道千岁豚肉锅 $108呢个寿喜烧锅配料丰富,就算我哋冇叫套餐,都依然食到好饱。寿喜烧汤底清甜,唔会好咸,食完之后都唔会好口渴好想饮水。豚肉有六片左右,每片油脂分布平均,而且弹牙爽口,完全唔会油腻。柚子雪葩梳打 $38雪葩采用日本雪糕,味道系柚子味,雪糕里面隐约食到啲柚子皮。呢个梳打非常适合夏天饮,清爽解热。芝麻鸡翼 $28 巨峰乳酸梳打 $20
呢间Cafe嘅气氛好好装饰好靓,而且食物都几高质!

炭烤原条鳗鱼蛋包饭 $128

北海道千岁豚肉锅 $108