2007-04-05 24 浏览
睇过呢度的食评,好似几好食咁,就同女友去试下啦。点知遇著个班识变脸既侍应,所以呢度点都只黎一次,以后都唔会再去!事情系咁既,入到铺仔,坐低好耐都唔比食牌同水,就问侍应拎啦,点知得到黑面对待,好似欠佢咁。之后选好食咩,想落单,举高手叫人来,铺仔细成咁,都唔知点解都系无人理。点知有几个睇黎系熟客仔既坐低我地隔离桌,几个黑面侍应即刻奴仆咁扑埋去招呼,有讲有笑,人地落单佢地写都写唔切。终于到我地落单,想问下佢有无边样食物最推介,侍应又回复黑面,话你睇餐牌就ok啦。是但落左几样,隔离班熟客的食物黎哂,侍应仲帮佢盛汤!我同女友呢,等左超耐,人地熟客仔成桌食物差唔多食哂,我地先来一样,仲要三样食物隔好耐先耐,好似去饮咁。期间催食物,黑面侍应仲好唔耐烦咁答你,都唔知咩态度。食埋其实唔错既,算中上质素,但有d咁既侍应,希望佢老板都应该正视下,唔系迟早赶客,咁细间铺头仔,都唔知顶得几耐。