餐牌菜式比较贵,问佢有咩招牌菜,佢介绍左乳猪同埋炸子鸡。乳猪:系整得出色嘅。佢切到皮同肉分开,皮冇咩肥膏,口感好似一片片薯片咁薄脆。仲有个夹包比你包住个皮食,都有d 新鲜感。食完乳猪皮先再食d 肉,味道都唔错。🤔炸子鸡:虽然话系招牌菜,咁系食落同其他酒楼好味嘅炸子鸡冇咩分别。唔系话唔好味,确系皮脆肉嫩,但系以咁贵嘅价钱, 会expect有一啲新鲜感或者惊喜嘅口味。🤔蟹盖:正常味道,冇咩惊喜。 🤔叉烧:依家d 贵价叉烧都会做得好好味,但呢个我觉得只系一般酒楼水平。 🤔啫啫生菜煲:正常酒楼味道。 总结:除左乳猪系有特别做法,其他都系正常水平冇惊喜。味道唔差,但为乜事要比其他酒楼贵咁多,性价比劲低。环境: ★★★★☆ 食物: ★★★☆☆ 性价比: ★☆☆☆☆ 推介度: ★☆☆☆☆
餐牌菜式比较贵,问佢有咩招牌菜,佢介绍左乳猪同埋炸子鸡。

乳猪:

🤔炸子鸡:

🤔蟹盖:正常味道,冇咩惊喜。
🤔啫啫生菜煲:正常酒楼味道。

环境: ★★★★☆
食物: ★★★☆☆