2021-08-21 312 浏览
平时食西班牙菜通常最吸引我嘅系一大堆tapas配Sangria!Sueno 嘅Tapas 款式相对比较少,所以净系叫左炸青椒、bikini sandwich同埋两款croquettes 比较出色嘅系ham croquettes,咬落去creamy 得黎又带有咸香~炸青椒正常水平~bikini sandwich 我觉得唔够牛油啦同埋其实就好似一个普通拉丝芝士火腿包🤷🏻‍♀️可能之前食过taparoom 嘅鹅肝bikni sandwich 太惊为天人所以觉得呢个冇咩特别😬至于crab popper 做好干,系充满蟹肉但系就系一副急冻现成蟹肉嘅味道,可以直接skip!食完tapas 成餐饭嘅高潮位终于出现啦!就系烤乳猪!讲真呢个份量收我三百几蚊我系觉得有啲贵嘅~但系佢真系好食!皮脆肉嫩!调味啱啱好唔会过咸,唯一缺点就系少啰🥲隔离嘅菠萝系冻嘅上边有啲焦糖面…咁我觉得港式串烧嘅烧菠萝出色啲,不如你唔好比菠萝换多少少乳猪比我🥺之后我哋仲食咗西班牙海鲜饭,个饭比较湿但系个海鲜味系几鲜,不过我食开比较重口味觉得呢个有啲淡~同埋佢个带子同埋虾真系干到吓死人!最后我仲食埋churros配多杯咖啡~企番起身先

炸青椒正常水平~

食完tapas 成餐饭嘅高潮位终于出现啦!
就系烤乳猪!讲真呢个份量收我三百几蚊我系觉得有啲贵嘅~
隔离嘅菠萝系冻嘅上边有啲焦糖面…

最后我仲食埋churros配多杯咖啡~
企番起身先发现自己饱到个肚好似有异形随时出世准备爆出嚟咁🤭
  • 烤乳猪