1K
2021-06-29 1383 浏览
#湾仔 🥰超级好友2个囡终于考完试, 可以放假! 意味住我哋可以约食饭, yeah🥳🥳!! 咁难得嘅机会, 当然要揾间有情高又好味, 仲要方便泊车嘅地方享受一下, 放松一下! 🦪带子他他 Scallop Tartare ~ 完全出乎意料之外的味道! 带子新鲜鲜甜, 份量颇多, 配上沾有芝麻并炸得香脆的紫菜, 好开胃啊! 🦆招牌鸭肉沙律 Sueon Duck Salad ~ 杂锦沙律酱配上🍅蕃茄及新鲜香甜哈蜜瓜🍈, 夹上煎得外皮香脆, 肉质细致嫩滑的鸭肉, 再配上黑醋中和油腻感, 满足! 🥪西班牙多士 Bikini Toast ~ 多士香脆, 🧀爆馅芝士及🥓火腿, 芝士满满的, 入口拉丝, 夹上咸香火腿, 口感丰富! 🐖烤乳猪 Cochinlllo ~ 我好好好喜爱烤乳猪的, 一向是必点之菜式之一! 这家无失望啊, 外皮烤得超级香脆, 中间不会有一层厚厚肥膏, 肉质嫩滑味香浓! 配上烧菠萝🍍, 酸酸甜甜的平衡油腻感! 🤭因为已经好饱, 就无食甜点喇, 下次吧!

🤭因为已经好饱, 就无食甜点喇, 下次吧!

用餐时段
  • Cochinillo