原来茶餐厅都会咁干净企理,伙计都好有礼貌 😂😂😂😂 好少去深水埗呢边,咁岩今朝开完会系呢头,拣左间好新好靓既餐厅就入左去。平时好少食茶餐厅,因为坐得唔舒服又旧。呢间虽然细,但坐得好舒服又干净!叫左碟滑蛋牛肉饭,蕃茄汁酸酸酸甜甜、滑蛋岩岩好、牛肉又够嫩,好食🤩我叫左少饭都劲多饭😝 可惜我食唔晒。朋友叫左忌廉芝士鸡扒饭,我见佢芝士都拉到芝,仲要好多芝士、几大旧,佢话好食!我最推介一定系个斑斓咖椰鲜油多!识食一定要鲜油、冰冻厚牛油加烘到脆一脆既多士、仲有甜甜既咖椰balance油腻感,几啖食完,根本停唔到口!炸鸡全翼都好出色,炸得岩岩好,唔油,咬落去又爆汁😳特饮都几特别,我好少见有红豆奶茶,朋友就试埋红豆凉粉奶茶,我见佢果杯都几多凉粉系面😁呢间真系大大份又抵食,水准又几高,真系藏于市既小宝藏,同埋啲伙记全部都好nice好有礼貌,唔睇装备格局同名你唔会知你系茶餐厅😂 两个人食咗咁多嘢,都唔使$200就买到单,真系好抵食好好食大件夹抵食嘅表表者。
原来茶餐厅都会咁干净企理,伙计都好有礼貌 😂😂😂😂

蛋盖饭
忌廉芝士鸡扒饭