2023-02-02
👧🏻😋👅🍽✨干净抵食多元化小菜🤤-二号厨房🇭🇰 佐敦上海街55号海景阁1楼 🇭🇰-👨🏻🍳小炒, 烤鱼, 边炉乜都有得食, 净系小菜都超多元化仲好特别, menu都成10页👨🏻🍳服务好但免加一茶芥超抵食, 后面果枱食烤鱼都周不时被问要唔要加汤好周到👨🏻🍳铺位好大, 多人聚餐坐圆枱同卡位都冇问题, 枱够多好舒适-🔥🥩 脆皮牛肋条 $62💯牛肋条切开左一块块, 一口size好易食💯炸皮好薄但又够脆, 热辣辣食超正💯牛肉够腍亦唔会太咸, 食到牛肉原味-🍋🐖 冰梅榄角骨 $88✨酸野我地系抗拒唔到😂 表面黑色一粒粒就系冰梅, 酸酸甜甜好开胃, 仲加咗啲红萝卜幼丝令佢更清新✨榄角骨即系猪肋骨, 少少肥都算多肉好味道-🍵🦆 清宫樟茶鸭 $88/半只💯炸到金黄色, 表面干身但肉质juicy, 食落真系啖啖肉都有茶味!💯鸭肉咸咸地食落有啲似猪手但系肉嫩版😁 咸香夹埋茶味食到停唔到口-🦐 翡翠炒带子虾球 $168✨为免全部炸野都叫返啲健康啲😂 菜名冇写有莴笋底好惊喜😍✨莴笋嫩冇根, 虾球爽口弹牙-🐠🥬豆豉鲮鱼A菜 $78💯呢个𩠌正常都冇咩好讲, 但佢好系好在用左豆豉鲮鱼但一啲都唔油, 好味-🍚 丝苗
干净抵食多元化小菜🤤
二号厨房
🇭🇰 佐敦上海街55号海景阁1楼 🇭🇰
🔥🥩
脆皮牛肋条 $62
脆皮牛肋条
💯牛肋条切开左一块块, 一口size好易食
💯炸皮好薄但又够脆, 热辣辣食超正
💯牛肉够腍亦唔会太咸, 食到牛肉原味
🍋🐖
冰梅榄角骨 $88
冰梅榄角骨
✨榄角骨即系猪肋骨, 少少肥都算多肉好味道
🍵🦆
清宫樟茶鸭 $88/半只
清宫樟茶鸭
🦐
翡翠炒带子虾球 $168
✨为免全部炸野都叫返啲健康啲😂 菜名冇写有莴笋底好惊喜😍
✨莴笋嫩冇根, 虾球爽口弹牙
🐠🥬
豆豉鲮鱼A菜 $78