2021-07-02 969 浏览
黎左呢区工作2年了, 除左入职果阵黎王子食左一次, 冇咩特别, 之后都冇黎, 上个星期同事话想黎试下, 今次既体验, 真的一试难忙。点了干炒牛河$55问题1: 餐具极污糟盛戴牛河既碟, 白色碟边上充满住 "油污", 同埋粘著半粒 "米", 感觉好似未洗过, 好似上手食完, 只碟冇洗过就再上菜。。。。问题2: 成个牛肉已烧焦炭化我从未试过外出食到咁既质素, 价钱又唔平, 成碟粉望落已经过度炒, 好多黑色焦, 主角 "牛肉" 一面是烧焦"黑色"的, 食落口是"苦"的。因为惊加料, 所以都冇要求换, 对呢间野好失望。结果:食完, 当天晚上即刻 "喉咙痛和生飞滋", 痛到瞓唔到觉。 好唔舒服,之后仲开始作感冒, 唔知同d 餐具污糟有冇关系。利申:平时都好小病。。。。 去到而家差唔多一星期, 都未康复。。。如果想测试下自已既免疫力, 绝对可以黎呢间餐厅试下。。。。

点了干炒牛河$55

问题1: 餐具极污糟

问题2: 成个牛肉已烧焦炭化
因为惊加料, 所以都冇要求换, 对呢间野好失望。

结果:

2021-06-25