2022-12-03 263 浏览
好伤心呀头先千辛万苦打咗篇食评,揿错掣舍弃左而家重新写过!想讲今日食咗个干炒牛河超级好味,炒粉面入面都算系冠军!而且食开食德福呢一间餐厅嘅炒河都几出色,炒得好匀旬想食香口有足够份量嘅牛肉、芽菜、九黄等配料同埋主角!分量大大边食到个肚捧住走!河粉非常之弹牙,好新鲜唔会话断开一条条,但系又会充分将啲河粉炒散好功夫!仲有一个重点,就系佢啲辣椒酱都几好味,所以唔系如君益咁高级,但系都唔差!毕竟食炒面炒河粉一定要有辣椒🌶️酱, 咁样先会令到件事完美㗎嘛因为想爽一爽佢,今次就加罐无糖汽水!周不时都有好多选择,有白色可乐黑色可乐仲有无糖嘅雪碧!一样价钱我梗系要白色可乐啦!理论上好似冇咁肥有纤维呀嘛🤣🤣自己呃自己都要😌😉🤭😜

好功夫!

2022-12-03