2018-10-18 668 浏览
今日同屋企人黎开黄大仙,行过见到呢间炸鸡好似几吸引,咁岩有张四人枱就入去坐低喇。睇到menu啲相都lam lam脷呀! 我地三个人叫左南蛮他他酱炸鸡丼、香辣海老咖哩定食、秘制芝蔴蒜蓉炸鸡扒三文治定食。佢地啲野食同啲相出入唔算太大,都真系整得几靓几别致。炸鸡件全部新鲜炸起!仲有肉汁㗎!连埋沙津酱食好夹呀!估唔到原来都几高质素呢个饭个卖相虽然一般左,但系系浓味之选、亦都够辣既!唯一要弹系个底啲辣油多左啲啲,配菜浸得有啲多油喇⋯两款饭既配菜都有炸茄子、炸红萝卜、炸薯仔。我地一致觉得炸茄子最好食!三文治餐望落都一样系靓靓仔仔,鸡扒够大块,一样系好juicy! 薯角分量亦都好多!呢度地方细细但阳光充足,野食都几满意,食到饱晒非常满足有机会试埋佢个晚餐先,应该更多选择。

睇到menu啲相都lam lam脷呀!
南蛮他他酱炸鸡丼

香辣海老咖喱定食

秘制芝蔴蒜蓉炸鸡扒三文治定食

呢度地方细细但阳光充足,野食都几满意,食到饱晒非常满足
有机会试埋佢个晚餐先,应该更多选择。
南蛮他他酱炸鸡丼
香辣海老咖喱定食