2020-05-30 262 浏览
其实味道就间间满记都差不多但是服务这间真是不知所谓!话说我当日外卖-盒 榴梿班戟, 用八达通比钱, 但系个阿姐话打错咗,榴梿贵啲要补多几蚊, 我话唔紧要咁我咪俾现金你啰,佢话之前未畀钱我话八达通都都嘟左啦, 跟住第二个阿姐嚟睇都唔睇就话: 我哋部机打单都会嘟一声㗎, 我话唔系呀嘛你叫你经理嚟睇, 跟住经理嚟睇梗系收咗钱啦! 佢哋三个人一句唔好意思都冇, 个阿姐俾盒榴梿班戟我𠮶阵时仲要好不满 啤住我, 不通系我错 呢间嘢真是好嘢㖞就算 之后投诉都唔会有人覆, 好似唔想做香港人生意咁! 系呢间沙田满记特别衰其余都正常嘅, 睇咁耐openrice第一次打食评 就系想大家小心!特别系畀八达通呀
外卖自取